Masterclass Red Teaming

Is de informatieveiligheid binnen uw organisatie optimaal geregeld?

Elsine van Os, CEO van Signpost Six - Insider Risk Management en Maarten IJzermans, principal Cybersecurity & Security Risk Management bij Hoffmann, nemen u mee in de wereld van informatiebeveiliging en het beheersen van risico’s.

  • Hoe past een Red Teaming traject in uw bredere informatiebeveiligingsstrategie?
  • Welke risico’s loopt u op dit moment?
  • Welke dreiging is groter, die van buitenaf of die van binnenuit?

Een aantal vragen die in de masterclass aan de orde komen.

De livestream van de masterclass heeft plaatsgevonden op donderdag 5 november 2020. U kunt de masterclass nu direct terugkijken door uw gegevens achter te laten. Voor vragen kunt u ons bereiken via 088 298 66 00.

Over de masterclass

Tijdens de masterclass zal een algemene introductie worden gegeven hoe risico’s kunnen worden geclassificeerd, langs de as van organisatie, techniek en mens. Daarnaast wordt er door Elsine van Os specifiek ingegaan op de dreiging van binnenuit, de rol van de medewerker, vanaf het moment van sollicitatie tot het moment van uit dienst treding. Welke concrete risico’s spelen hierbij een rol en hoe kunt u herkennen wanneer en hoe u moet ingrijpen? Nadat het landschap geschetst is van risico’s, dreigingen en kwetsbaarheden, zal de verbinding gemaakt worden naar hoe u met Red Teaming erachter kunt komen, hoe goed uw organisatie bestand is tegen deze geavanceerde aanvallen. De sprekers laten met concrete voorbeeldscenario’s zien hoe zij organisaties helpen weerbaarder te worden.

Bekijk de masterclass

Laat uw gegevens achter en ontvang direct de link om de masterclass te bekijken.

Elsine van Os

CEO Signpost Six, Insider Risk Management


Elsine van Os is de oprichtster en CEO van Signpost Six, Insider Risk Management. Ze is klinisch psycholoog en helpt bedrijven en overheden met preventie en detectie van interne dreigingen, zoals bijvoorbeeld data diefstal, sabotage of spionage. Elsine is een internationale spreker en werkte aan spraakmakende opdrachten voor het Nederlandse Ministerie van Defensie en Shell International.

Maarten IJzermans

Principal Cybersecurity & Security Risk Management bij Hoffmann


Maarten begon zijn carrière als beroepsofficier bij het Korps Mariniers, waarna hij in 2004 overstapte als consultant naar Control Risks, een “global risk and strategic” consultancy organisatie. Zijn specialisaties hier waren: crisis- en securitymanagement, waarbij hij dreigings- en securityanalyses uitvoerde, security advies gaf aan bedrijven en crisis- en security plannen uitwerkte. Deze jarenlange ervaring stopt hij nu in zijn huidige functie bij Hoffmann.